Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam

Over Tonny

Wie is Tonny?

Een gedreven vakvrouw met veel aandacht voor jouw persoonlijke wensen.

Het persoonlijke contact staat bij mij hoog in het vaandel. Door het stellen van de juiste vragen en door goed te luisteren naar jouw wensen en / of problemen komen we gezamenlijk tot de beste coupe en kleur voor jou. Het is mijn ultieme uitdaging om je tevreden de deur uit te zien gaan .

De ervaringen die ik de afgelopen jaren op heb gedaan stellen mij in staat om jouw van een goed advies te voorzien. In 1997 ben ik begonnen bij Haarmode 2000 om vervolgens in 2001 de stap te maken naar Rob Peetoom Hair & Make-up in Amsterdam. Hier heb ik tot begin 2014 met volle passie gewerkt als Top Stylist, Visagist en als Trainer op de Rob Peetoom Academy.

Tijdens deze periode heb ik veel cursussen mogen volgen waaronder THE HAIRSCHOOL en “ welke kleur voor wie “ cursussen van Merel van ’t woud.

In de loop der jaren heb ik ook veel ervaring op gedaan als Hair & Make-up stylist bij modeshows en foto shoots . Sinds 2007 heb ik op freelance basis vele bruiden voorzien van een persoonlijke bruidscoupe en make-up voor de mooiste dag van hun leven.

En in 2014 is het dan eindelijk zo ver! Tonny Elbers Hair & Make-up opent de deuren van haar eigen thuis salon in Castricum. Wilt u ook graag een persoonlijk en gedegen advies? Wilt jij ook tevreden de deur uit? Dan hoop ik je te verwelkomen in mijn gezellige thuissalon.